Lån & Spar Netbank

Har Lån & Spar Bank en netbank? Ja Lån & Spar Bank en netbank, også kaldet Lån & Spar netbank.
Lån & Spar Bank har som næsten alle andre banker en netbank på deres hjemmeside. Som de eneste (tror jeg) har Lån & Spar netbank en funktion til at kunne afstemme kontobevægelser, så man kan sætte et flueben ud for de bevægelser man har kigget på, for på den måde at skabe bedre overblik over kontobevægelserne. Har man ikke en buget konto har Lån & Spar netbank lavet en ganske god funktion, da det hurtigt kan blive uoverskueligt at holde styr på hvad pengene er gået til.
Lån & Spar netbank er ellers som en hver anden netbank. Hos Lån & Spar netbank er der en oversigt over alle konti man har, inklusiv opsparring, pension og værdipapirer. For at kunne komme ind på Lån & Spar netbank skal man have et nemid, ligesom hos alle de andre banker. For at kunne få adgang til at logge ind med nemid, skal man have den nyeste Java runtime på sin computer. Lån & Spar netbank har ikke valgt at lade kunder logge ind uden nemid, dette kan være fordi Lån & Spar netbank først er blevet oprettet efter nemid, eller Lån & Spar netbank har påtvunget alle kunder til at anskaffe sig nemid.

Lån & Spar netbank app

Som det ser lige i øjeblikke har Lån & Spar netbank ikke nogen mobil applikation til blandt andet smartphones. Dette kan både være et udtryk for at Lån & Spar netbank ikke rigtig stoler på den teknologi endnu. Der har været en del kritik af både Android og IOS, der skulle have lækket fortrolig information omkring brugerne. Denne information skulle være meget nem tilgængelig for hacker, da den ikke er krypteret. Det kan også være at Lån & Spar netbank ikke stoler nok på styresystemernes funktion til at lukke applikationen når bruger lukker den, dette vil betyde at brugerens Lån & Spar netbank vil være tilgængelig hvis telefonen bliver stjålet. En tredje mulighed at Lån & Spar netbank simpelthen ikke har valgt at poste nogle penge ind i udviklingen af en mobil applikation endnu, måske mener Lån & Spar Bank ikke at kunderne er inden for den målgruppe der vil benytte sig af sådan en applikation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *