RKI Lån

Er det muligt at låne penge på trods af at være skrevet op i RKI? Ja, det er muligt at tage et såkaldt RKI lån. Den nemmeste måde at tage et RKI lån ved at benytte sig af SMS lån. De fleste virksomheder der giver SMS lån, tjekker ikke om ansøgeren er skrevet op i RKI. Der findes også andre måder at tage et RKI lån. Der findes enkelte almindelige låne udbydere der er villige til at give RKI lån. Det er ikke mange der giver den mulighed, men de findes derude.

RKI lån anbefaling?

Det kan på ingen måde anbefales at tage et RKI lån. Du vil næsten under alle omstændigheder få en utrolig dårlig rente og derved få lov til at betale endnu mere tilbage end ellers. Er du allerede skrevet op i RKI tyder det ikke på du er god til tilbage betaling, og derfor er det en rigtig dårlig ide at tage et RKI lån, da det næsten et hundrede procent sikker kun hvis hjælpe til at sætte dig i dybere gæld og et skridt nærmere inkasso komme og tager dine ting. Er du så desperat at et RKI lån er den eneste vej frem, skal du forsøge at sørge for at få de bedst mulige vilkår, og ikke bare tage til takke med det første og bedste. Hvis du er skrevet ind i RKI og stadig synes du mangler penge til at købe de lækre ting, er det nok en god ide at gå til banken og tage en snak omkring hvordan du kan komme ud af din situation så du igen kan købe de lækre ting, uden at skulle tage et lån for det.

Undgå RKI lån

Jeg vil på alle måder opfordre til at undgå at tage et RKI lån, det vil aldrig kunne betale sig, og det kan bare ikke være så vigtigt at få de nye ting lige nu og her. Der må være en anden løsning end at tage RKI lån for at kunne komme igennem hverdagen. Jeg tror det er et spørgsmål om prioritering, man skal vælge hvad der er vigtigst, at få de nye lækre ting og tage et RKI lån, eller måske forsøge at komme ud af RKI, og på den måde kunne tage et mere almindeligt forbrugs uden at tænke på RKI. Hvis du vil undgå at stå i situationen om at vælge RKI lån eller ikke, er det bare at lade være med at komme i RKI i første omgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *