Nordea Finans

Nordea Finans

i banken Nordea findes der en afdeling der udelukket har med finans af gøre, dette er både finansiering til firmaer og privat kunder og trepartsfinansiering, hvor Nordea finans indgår et partnerskab med virksomheden.
I nordea skræddersyr de den helt rigtige finansieringsløsning, som virksomheder kan derfra tilbyde sine privatkunder, når de køber et produkt. Nordea har, ifølge deres hjemme side, stor erfaring med finansiering i mange forskellige typer af virksomheder og forretninger.
Jeg er sikker på at det også er muligt for enkeltpersoner at kunne få hjælp til finansiering til diverse ting, som briller, værktøj, hårde hvidevarer, osv.. Personligt ved jeg ikke helt hvad dorskellen mellem at få hjælp af nordea finans til at købe et produkt eller tage et lån i nordea. Jeg er sikker på at uanset hvordan du har fået økonomisk hjælp fra nordea, vil de være meget interesseret at lave en god aftale om hvordan de får pengene igen, og kunden samtidig har lyst til at låne eller få finansieret fra nordea igen.

Nordea Finansiering

Hvordan nordea finans adskiller sig fra andre banker ved jeg ikke noget om, men jeg er sikker på at efter som nordea finans har sin egen afdeling inden for nordea, har de en del kompetencer der måske mangler fra de små bankers alternativer. Måske har nordea tænkt at det er nemmere at få folk til at låne deres penge hvis de kalder det finansiering i stedet for at kalde det et lån. jeg skal ikke prøve at gøre mig klog på hvad den reelle forskel på et lån og det nordea finans kan tilbyde er, men i sidste ende er det vel en måde at kunne købe noget som der egentlig ikke er råd til.
i nordea finans er der også en løsning der hedder leasing. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på da jeg ikke aner hvad det egentlig er.

Fremtiden i Nordea Finans

Nordea finans har også en bunke forskellige muligheder til erhvervs kunder. dette kan være meget rart, da det kan være svært at finde alle de nødvendige midler i denne periode hvor finans krisen stadig har mærkbare spor på det danske finans liv. Hvis nordea finans kan sætte en godt eksempel for andre banker og på den måde hjælpe til at skab e vækst i den danske økonomi, vil det være et stort plus for nordea finans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *